Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Airdrop’u İçin Sayılı Günler Kalan Altcoin Artık 1 Milyar Dolar Değerinde!

Kripto altyapı sağlayıcısı Polyhedra Network, 1 milyar dolar değerlemeye ulaştı.

Kısa süre sonra airdrop yapacağını açıklayan Polyhedra Network, önemli bir finansman turunu tamamladı. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre tur, Animoca Brands’in katılımıyla Polychain Capital tarafından yönetildi.

Finansman turu 1 milyar dolar değerleme ile 20 milyon dolarlık finansman turunu başarıyla tamamladı. Tura Emirates Consortium, Mapleblock Capital, Hashkey Capital, UoB Ventures, Symbolic Capital, Longhash Ventures, MH Ventures, Arkstream Capital ve Web3Port Foundation gibi önemli aktörler katıdlı.

Toplanan fonların  şirketin küresel genişleme planlarını ilerletmek ve yeni çalışanları işe almak için kullanılacağı belirtildi.

Polyhedra Network’ün baş strateji sorumlusu Eric Vreeland konu hakkında yaptığı açıklamada, üstünde çalıştıkları teknolojinin önemine değindi:

Blokzinciri teknolojisi devrim niteliğindedir çünkü bireylerin ve kurumların güvenilir bir aracı olmadan işlem yapmasına olanak tanır. Sıfır bilgi teknolojisi, blokzincirinin tüm potansiyelini ortaya çıkarmanın anahtarıdır

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!