Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alameda Cüzdanlarında Hareketlilik: Milyonlarca FTT Alındı, Pozisyon Açıldı

İflas eden Alameda Research ile bağlantılı cüzdanlar tekrar aktif hale gelerek milyonlarca dolar değerinde FTX Token (FTT) transfer etti.

On-chain verilerine göre Alameda cüzdan adresi olan “brokenfish.eth”, SushiSwap (SUSHI) üzerindeki BentoBox akıllı sözleşmesinden yaklaşık 2 milyon dolar değerinde FTT transfer etti.
FTX iflas başvurusu sonrası Alameda cüzdan aktivitesi, kripto topluluğu için büyük bir endişe kaynağı oldu ve birçok kişi bu cüzdanlara nasıl erişildiğini sorguladı.

Öte yandan “Alameda Research 4” isimli cüzdan, 1,86-1,87 dolar maliyetle 1 milyondan fazla FTT satın aldı. Cüzdan ayırca 73.000 FTT ve 31.000 dolar ipotek ederek bir kredili pozisyon açtı.

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried‘ın SushiSwap ile geçmişinin protokolü eski üst düzey geliştirici Chef Nomi‘den devraldığı 2020 yılına kadar uzandığı belirtiliyor.

Davayı yakından takip eden birçok kişi fon hareketlerini devam eden iflas işlemleriyle ilişkilendirdi ve FTX’in mahkeme tarafından atanan CEO’su John Ray‘in fon hareketlerini onayladığını öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!