Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Bir Altcoin’in Daha En büyük Bireysel Sahibi: Bu Sefer Zararda

BitMEX kurucusu Artur Hayes, yaptığı milyonlarca dolarlık yatırımla popüler NFT pazar yeri LooksRare’in yerel token’ı LOOKS’un en büyük bireysel yatırımcısı konumuna geldi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından paylaşılan veriler Arthur Hayes ve LOOKS projesi arasındaki bağlantıyı gözler önüne serdi. Paylaşılan verilere göre NFT pazar yeri LooksRare’in en büyük bireysel hissedarının Hayes olduğu ortaya çıktı. Son sayılara bakıldığında Hayes’in elinde yaklaşık 5,14 milyon dolar değerinde 17 milyon LOOKS bulunuyor.

2022 yılının Haziran ayında ilk yüklü işlemini gerçekleştiren Hayes, FTX üzerinden yaklaşık yaklaşık 1,67 milyon dolar değerinde 4,82 milyon adet LOOKS satın aldı. Bir sonraki yüklü işlemlerini 24 Ağustos-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiren Hayes, yaklaşık 2,76 milyon dolar değerinde 10,68 milyon adet LOOKS satın aldı. Hayes’in satın alma ortalaması 0,347 dolar olarak kayıtlara geçti. Lookonchain tarafından paylaşılan verilerde Hayes’in hesabında yer alan 2 milyon adetlik LOOKS‘un ne zaman alındığına dair net bir bilgi paylaşılmadı.

CoinGecko tarafından sunulan verilere göre son 24 saat içerisinde %3,6 değer kaybeden LOOKS haberin kaleme alındığı esnada 0,297 dolardan işlem görüyor. Bu verilere bakıldığında alım ortalanası 0,347 dolar olan Hayes yaklaşık %13’lük zararda bir pozisyonda konumlanıyor.

Geçtiğimiz yılın sonunda bir blog gönderisi yayınlayan Hayes, GMX ve NFT pazar yeri LooksRare‘in yerel token’ı LOOKS projelerine yatırım yaptığını ve geleceklerinin pozitif göründüğünü söylemişti. Öte yandan Hayes, geçtiğimiz günlerde Lookonchain tarafından yayınlanan verilerde GMX’in en büyük bireysel hissedarı olduğunu teyit etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!