Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ark Invest Eski Analisti Bitcoin Paritesine İşaret Etti: Ethereum Bizi Cennete Götürecek

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske, kripto para ekosisteminin en yüksek piyasa değerine sahip ikinci kripto parası Ethereum (ETH) da büyük bir sıçrama beklediğini ima etti.

Burniske 8 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Ethereum’un yatırımcılarını Valhalla’ya götüreceğini dile getirdi. Özellikle Ethereum’un yaklaşan güncellemesi Shangay hakkında iyimser beklentilere sahip olduğunu bilenen analistin görüşleri topluluğun bazı kesimleri tarafından destek gördü.

Burniske ayrıca güncellemeyle birlikte ETH/BTC paritesinde yaşanacak bir kırılımın kendisi için bir yükseliş sinyali olabileceğini ifade etti.

Kullanıcılara göre Burniske, İskandinav mitolojisindeki cennetin adı olan Valhalla benzetmesi ile Ethereum’da büyük bir fiyat artışı beklediğini ima etti. Analistin geçmiş paylaşımlarından yola çıkan uzmanlar, Burniske’nin Ethereum’un geleceği konusundaki iyimser tavrının altını çizdi.

Analist geçtiğimiz geçtiğimiz yılın aralık ayında 9 dolar seviyelerinde işlem gören Solana (SOL) için bu fiyatlarından alım yapmayan yatırımcıların oldukça pişman olacağını dile getirmişti. Solana daha sonrasında kısa bir süre içerisinde %150’ye yakın değer kazanmıştı.

Coingecko verilerine göre son 24 saatte %2 değer kazanan Ethereum yazım esnasında 1.672 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!