Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alchemy Pay Bir Ülkeden Lisans Aldı, Altcoin Fiyatı Aniden Yükseldi!

Kripto para ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay’in Endonezya’da havale ve fon transferlerini yürütmek için lisans aldığını duyurmasıyla yerel token’ı ACH %10’un üzerinde değer kazandı.

Alchemy Pay 27 Şubat tarihinde resmi blog sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, yerel bir ödeme hizmeti sağlayıcısı Berkah Digital’in ile iş birliği halinde Endonezya Merkez Bankası’ndan (BI) ödeme hizmetleri sağlayıcısı lisansı aldıklarını bildirdi. Şirket, lisans sayesinde Asya’daki iş modellerinin daha verimli ve avantajlı bir noktaya erişeceğini dile getirdi. Lisans haberinin ardından Alchemy’nin yerel token’ı ACH, 0,03780 dolar seviyesinden 0,04225 dolar seviyesine yükselerek %14’e yakın değer kazandı.

Alınan lisans sayesinde Asya’daki müşterilerine daha hızlı, daha yüksek kapasitede ve daha düşük maliyetle hizmet sunacağını belirten Alchemy, Berkah Digital ile iş birliğinden oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Alchemy Pay ödeme yöntemlerinin arasında Web3 platformlarına giriş ve çıkışların yanı sıra itibari para, kripto para ve NFT ödeme hizmetleri ile de barındırıyor. Berkah Digital ise BI tarafından lisanslı bir ödeme hizmetleri sağlayıcısı olarak rakiplerine göre daha hızlı ve düşük maliyetli ödeme uygulaması BDPay ile tanınıyor.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %274 değer kazanan ACH, yazım itibariyle 0,04146 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!