Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Launchpool Tanıttı: Alien Worlds (TLM) Nedir?

Binance Launchpool, destekleyeceği 19. kripto para projesinin Alien Worlds olacağını açıkladı. Binance Coin ve BUSD sahipleri, 7 Nisan’da başlamak üzere gelecek 30 gün boyunca TLM token kazanabilecekler.

Binance, TLM için yapılacak farming işlemlerinin 7 Nisan günü Türkiye saatiyle 03:00’te başlayacağını duyurdu. Farming sürecinin 30 gün boyunca devam edeceği, TLM tokenın ise 13 Nisan Türkiye saatiyle 09:00’da TLM/BTC, TLM/USDT ve TLM/BUSD pariteleriyle Innovation Zone’da listeleneceği açıklandı.

Launchpool için bilinmesi gerekenler

Şimdiye dek 18 yeni projeyi destekleyen Binance, Launchpool kapsamında 150 milyon tane TLM token dağıtacak. Toplamda 10 milyarlık arzı bulunan TLM, Ethereum ve Binance Smart Chain ile uyumlu çalışıyor.

Kurulan ödül havuzunun 120 milyonluk kısmı Binance Coin ile; 30 milyonluk kısmı ise BUSD ile staking yapanlar için ayrıldı.

Binance Launchpool bünyesine giren kripto para projeleri, pazarlama ve listelenme gibi konularda destek alabiliyor.

Alien Worlds nedir, ne işe yarar?

Alien Worlds; insanların NFT kazanmak, çeşitli mücadelelere girmek ve bazı görevleri tamamlamak için birbirleriyle rekabet etmesini sağlıyor. Bu oyunlarda yer alan kullanıcılara ödül olarak Trilium (TLM) dağıtılıyor.

Teşvik işlevi gören TLM’ler, Planet Decentralized Autonomous Organizations (Planet DAO) olarak bilinen kuruluşlarda daha fazla staking yapma ve daha çok oy kullanma fırsatı tanıyor. TLM sahipleri, Alien Worlds içinde yer alan “gezegenlerde” meclis üyesi seçerek, yönetişime dahil olabiliyor.

Bunun yanında TLM kullanarak staking yapmak, onu oyun içerisinde bir para birimi olarak kullanmak ve onunla NFT satın almak mümkün.

DappRadar’ın yazım sırasındaki verilerine göre Alien Worlds, “blockchain oyunu” olarak bilinen uygulamar içerisinde en çok kullanıcıya sahip 2. isim.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!