Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alman Bankacılık Devinin Projesi Fazla Bilinmeyen Token’da 4,5x’lik Pump Yaşattı

Deutsche Bank ve Memento Blockchain, dijital fonları ele alacak projesini tamamladı. Projenin altyapısında önemli rolü olan Domani Protokol (DEXTF) fiyatı harekete geçti.

Deutsche Bank tarafından yakın tarihte yayınlanan bir raporda, Memento Blockchain ile birlikte dijital fonları ele alacak varlık yönetimi projesini tamamladığına yer verdi.

Projenin altyapısında ciddi rolü bulunan Domani Protok’ün yerel token’ı açıklamayla birlikte büyük bir yükseliş performansı sergiledi. DEXTF, 4,5x’lik yükseliş yaşayarak Aralık 2021’den bu yana gördüğü en yüksek fiyat olan 0,414 dolara ulaştı.

DAMA Projesi (Digital Assets Management Access) olarak adlandırılan Deutsche Bank ve Memento Blockchain arasındaki iş birliği, dijital varlıklara yönelik fonlarının başlatılmasını ve bu fonlara erişimle ilgili zorlukları ele almayı amaçlıyor.

Alman bankası raporunda, hizmet ücretlerinin DEXTF tokenlarının ihraççısı ve aynı zamanda bir Memento blokzinciri ürünü olan Domani Protokol tarafından sağlandığını söyledi.

Açıklamanın detaylarında Project DAMA’nın, varlık yöneticilerinin ve fon saklama kuruluşlarının dijital fonları başlatmalarına veya yönetmeleri noktasında kolaylık ve pratiklik sağlayacağı belirtildi.

Banka tarafından yapılan açıklamada sunulan bu projenin global ölçekte de onaylandığına yer verildi:

Bu kavram kanıtı, 5 Ağustos 2022 tarihinde Singapur Para Otoritesi’nin Finans Sektörü Teknoloji ve İnovasyon (FSTI) Kavram Kanıtı (POC) hibesine de layık görüldü.

DEXFT, 0,092 dolar seviyelerinden %450’e yakın bir performansla 0,414 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. CoinGecko verilerine göre DEXFT, yazım esnasında 0,268 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!