Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alman Futbol Kulübü TSG Hoffenheim, Baby Doge Coin (BabyDoge) ile Ortaklık Kurdu

Almanya futbol ligi Bundesliga ekiplerinden TSG Hoffenheim, kulübe özel NFT’lerin geliştirilmesinde birlikte çalışmak amacıyla meme token Baby Doge Coin (BabyDoge) ile ortaklık kurdu.

Kulübün resmi web sitesi üzerinden 4 Şubat tarihinde yapılan açıklamaya göre Hoffenheim ve BabyDoge ortaklık ile kulübe özel NFT’ler geliştirmek için işbirliği yapacak. Ortaklık ayrıca Hoffenheim’ın iç saha maçlarında saha çevresindeki LED reklamlar gibi önemli tanıtıcı materyallerin yanı sıra kapsamlı reklam araçlarını ve ortak markalı içerikleri içeriyor.

TSG Hoffenheim CEO’su Denni Strich yaptığı açıklamada;

Baby Doge gibi yenilikçi ve lider bir marka ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Kulüpte özgü bir NFT koleksiyonunu ve diğer heyecan verici projeleri hayata geçireceğimiz için heyecanlıyız ve başarılı bir ortaklık için sabırsızlanıyoruz.

dedi.

Hoffenheim’ın resmi kripto ortağı olmaktan gurur duyduklarını ve taraftarlara NFT teknolojisini sunmayı sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Baby Doge proje yöneticisi Mike Watson;

Topluluk merkezli bir proje olarak küresel erişimimizi genişletmek ve dünya çapındaki kuruluşlar ile stratejik ortaklıklar kurmak için çaba gösteriyoruz. Bu, Baby Doge olarak avantajlarımızı sergileyebilmemizi ve spor dünyasında kendimize yer bulmamızı sağlayacak.

açıklamalarında bulunurken BabyDoge ekibi daha fazla ortaklığın projenin marka değerini artıracağını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!