Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alman Blockchain Şirketine 13.5 Milyon Dolarlık Yatırım

Next Big Thing adlı bir Blockchain şirketi kısa süre önce tamamladığı yatırım turundan 13.5 milyon dolarlık yatırım ile ayrıldı.

Almanya‘da Nesnelerin İnternet (IoT) ve Blockchain gibi teknolojiler üzerinde çalışmalar yürüten Next Big Thing adlı şirket geçtiğimiz günlerde bir basın duyurusu yayınladı. Şirket bu duyuruda sigorta devlerinden HDI Global SE tarafından yönetilen A Serisi yatırım süreci hakkında bilgi verdi.

A Serisi yatırımlarından 13.5 milyon dolarlık yatırım almayı başaran Next Big Thing’in CEO’su Harald Zapp, şirketin Almanya’daki teknoloji sektöründe önemli bir rol oynayabileceğine inanıyor. Kendisinin konu hakkındaki açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

“Nesnelerin İnterneti ve Blockchain teknolojileri hem Almanya’nın hem Avrupa’nın geleceğini şekillendirecekler. Bu gibi yatırım süreçleri aslında sektörün de bunun farkında olduğunu gösteriyor. Eğer şimdi harekete geçmezsek ileride rakiplerimizin gerisinde kalacağız.”

HDI Global’ın yönetim kurulunda yer alan Thomas Kuhnt, şirket olarak Next Big Thing ile yakından ilgilendiklerini belirtiyor. Kendisinin açıklamalarına göre HDI Global, Next Big Thing’e yalnızca yatırım yapmakla kalmayacak, şirkete farklı alanlarda da destek olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment