Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Almanya’nın Beklenen Borsası Börse Stuttgart Sonunda Açıldı

Almanya’daki yatırımcılar artık Börse Stuttgart’ın platformunda kripto para ticareti yapabiliyorlar.

Börse Stuttgart ilk olarak Eylül 2019’da sınırlı sayıda yatırımcıya hizmet vermeye başladı. Bu borsa artık Almanya’daki her türlü yatırımcıya açık.

Herkese Açık

Baden-Wuerttembergische Wertpapierboerse GmbH bünyesinde faaliyet gösteren Börse Stuttgart, Alman Bankacılık Yasası’na tamamen uyacak şekilde kuruldu.

Almanya’daki kripto para yatırımcıları bu borsaya öncelikle kimliklerini doğrulayıp kayıt olabiliyorlar. Yatırımcılar daha sonra tamamen yasal bir şekilde para yatırabiliyor, çekebiliyor, genel olarak al-sat işlemi yapabiliyorlar.

Yerel kripto para yatırımcıları şu an için yalnızca Bitcoin ticareti yapabiliyorlar. Ancak Börse Stuttgart, platformdaki kripto para sayısının zamanla artacağını ve daha fazla paritenin açılacağını açıkladı.

Börse Stuttgart’ın açılmasıyla birlikte Almanya’da kripto para ticareti yapmak artık çok daha kolaylaşmış oldu. Yerli yatırımcılar herhangi bir yasal sorun yaşamadan işlem yapabiliyor, borsada tuttukları paranın Solarisbank’te sigortalı bir şekilde tutulduğunu ve korunduğunu biliyorlar.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment