Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Koinlerin İşlem Hacimleri Eylül Ayında Arttı: İki Adet Düşüş de Var

Son yayınlanan verilere göre, Eylül ayı boyunca ilk 20 sıradaki kripto paralardan üçü dışında diğer hepsi, işlem hacimlerinde gözle görülür artışlar yaşadı. Eylül ayının en çok göze çarpan kripto parası olan XRP ise, bu alanda da liderliği kimseye bırakmadı.

Bitcoin işlem hacimlerinde pek kayda değer bir değişiklik olmazken, alt koinler ise işlem hacimlerinde atışlar yaşadı. USDT işlem hacmi bir önceki döneme göre yüzde 4,5’lik bir artış yaşarken, aynı artış Ethereum’da da gerçekleşti ve ETH, %17,6’lık bir işlem hacmi artışı yaşadı.

XRP ise bir önceki aya göre çok büyük bir artış yaşamayı başardı. Eylül ayında yakaladığı çıkış ile yatırımcısını ciddi şekilde memnun eden koin, bir önceki ayda 7,8 milyar dolar olan hacmini bu ay %216 oranında arttırmayı başararak bu rakamı 24,7 milyar dolara çıkardı.

Bitcoin Cash’te %26,5’luk bir artış yaşanırken, market değerine göre dünyanın en değerli beşinci kripto parası olan EOS ise, Ağustos ayındaki hacmini %10,5 oranında arttırmasını bildi.

Litecoin ise artış yaşayan bir başka koin oldu. Charlie Lee’nin kurucusu olduğu dünyanın en büyük 7. kripto parası, Eylül ayındaki işlem hacmini yüzde 34,5’luk bir değer ile arttırmayı başardı.

İlk 20 kripto para arasında işlem hacmi düşenler ise ONT ve Ethereum Classic oldu. Ethereum Classic’in işlem hacmi Ağustos ayına göre 3’te 1 oranında düşüş yaşarken, ONT’de ise düşüşün oranı yüzde 38 olarak karşımıza çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment