Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Coin Yükselişi Devam Ediyor! BNB 14. Sırayı Kaptı

Dünyanın piyasa hacmine göre en büyük kripto para borsası Binance‘in ürettiği Binance Coin veya BNB, bugün içerisinde CoinMarketCap verilerine göre 2000 kripto para birimi arasından top 20 içerisindeki yerini bir kademe daha arttırdı. BNB yaptığı ani bir yükselme ile 15. sıradan 14. sıraya yükseldi ve NEO’yu geride bıraktı.

Binance Twitter hesabından gece yarısı atılan bir tweet ile olay bütün takipçilerle paylaşıldı.


Binance temel olarak Binance üzerindeki işlem ücretlerini ödemek veya Binance’in ortak olduğu kurumlardan bir şeyler satın almak için kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra bir kaç sosyal medya hizmetinden de hediye alınabilmekte. Ana karargahını Malta’ya taşımaktan tutun da, multi milyon dolarlık yatırım yapmaya kadar, 2018 yılı adeta Binance için dolu dolu bir yıl oldu. Bu yılın Mart ayında, Japonya’daki düzenlemelerden dolayı firma resmi olarak Malta’ya taşınacağını duyurmuştu. Daha sonra Malta’ya geçiş yapan borsanın ayağı adeta uğurlu geldi ve Malta ciddi bir kripto para ve blockchain merkezine dönüştü.

Platformun kendi kripto para birimi olan BNB de bu gelişmelerden etkilenenler arasında ve basın saatine göre %1.62’lik bir artış sayesinde 1.228.254 milyar dolarlık piyasa hacmine ulaşıp 14. sıraya demir attı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment