Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alt Koinlerin Rallisi Başladı Mı? Piyasa Tamamıyla Yükselişte!

Lider kripto para birimi Bitcoin özellikle geçtiğimiz iki hafta boyunca her yeni güne yeni bir fiyat seviyesi ile girmeyi başardı ve son olarak 8.000 dolar bandına kadar çıktı. Bitcoin’in 7.000 dolar bandına olan yükselişi esnasında alt koinler nispeten sönük kalsa da, 8.000 dolara olan yükseliş esnasında neredeyse bütün kripto para piyasası sert bir yükseliş trendine giriş yaptı.

Bir süredir suskunluğunu koruyan toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi XRP, 13 mayıs gecesi ani bir yükseliş yakaladı ve basın saatine göre 0.38 dolar seviyesine kadar çıktı. Top 10 kripto para arasında XRP’den sonra en büyük yükseliş elde eden kripto para BTC olurken, bunun hemen arkasında EOS ve Bitcoin Cash yer alıyor.

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum da 200 dolarlık sert direnci kırdıktan sonra yükselişine devam ediyor ve basın saatine göre %9.61’lik bir artış ile 207 dolarlık birim fiyata ulaştı. Önümüzdeki aylarda yarılanması olan en büyük beşinci kripto para birimi Litecoin ise, geçtiğimiz hafta elde ettiği ralli sonrası hafif bir düzeltme yaşadı ve %5.41’lik yükseliş ile diğer alt koinlere kıyasla geride kaldı.

Şu an için top 10 alt koin içerisinden sağlam bir yükseliş elde edemeyenler arasında Cardano ve Stellar yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment