Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Bitcoin Eleştirmenleri 10.000 Dolarda FOMO’ya Kapılacak!

Bitcoin her geçen gün daha yüksek bir seviyeye çıkarak, zamanında lider kripto para biriminin %90 civarında düşüş yaşamasını eleştiren ve bunu balon olarak niteleyen kişilerin bile FOMO‘ya kapılmasına neden olmaya başladı. Fundstrat‘ın kurucu ortağı Tom Lee de yakın zamanda yaptığı bir anket ile kripto para yatırımcılarının nabzını yokladı.

Zamanında Bitcoin’in %90 fiyat düşüşüne ”oh olsun” diyenlerin hangi fiyat seviyesinde FOMO’ya kapılacağını takipçilerine soran Tom Lee, 7.763 oya ulaştı ve bunların %45 gibi büyük bir çoğunluğu 10.000 dolar seçeneğini işaretledi. Ankete katılanların %32’si ise yeni rekor kırılıp 20.000 dolar seviyesi geçildikten sonra eleştirenlerin bile FOMO’ya kapılabileceğini dile getirdi. Geriye kalan %23’lük yatırımcı ise FOMO’nun şimdi başladığını vurguladı.

Bitcoin dün itibariyle 8.000 dolar üzerine çıkmayı başardı ve daha sonra 7.600 dolar seviyesine doğru ufak bir düzeltme yaşadı. Buna rağmen basın saatine göre yeniden 7.900 dolar üstüne çıkan Bitcoin, yükselişin devam edeceği sinyallerini vermekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment