Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance 15 Mayıs Tarihinde 6-8 Saat Arası Kapalı Kalacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, geçtiğimiz Mayıs ayı başında talihsiz bir saldırıya maruz kalmış 7.000 BTC‘nin çalınması ile gündeme gelmişti. Olay sonrası borsada para yatırma ve çekme işlemlerini durduran borsanın, CEO’su Changpeng Zhao‘nun yaptığı açıklamaya göre tahmini olarak bugün bu işlemleri açması beklenmekteydi.

Binance bugün kendi resmi Twitter hesabından yeni bir duyuru paylaştı ve borsanın 15 Mayıs tarihinde Türkiye Saati ile 06:00‘dan itibaren 6 veya 8 saat sürecek şekilde bakımda olacağını açıkladı. Bakım süresince zaten kapalı olan para yatırma ve çekmenin yanı sıra, alım satım işlemleri de devre dışı kalacak. Güncelleme başlamadan önce tamamlanmayan para yatırma işlemleri ise güncelleme sonrasında sisteme girilecek.

Binance buna ek olarak 6 ile 8 saatlik sürenin kendi hesaplamalarına göre oluşturulduğunu ve bunun değişebileceğini de dipnot olarak ekledi. Yapılan ek açıklamaya göre de borsanın para yatırma ve çekme işlemleri güncelleme tamamlandıktan sonra yeniden aktif hale getirilecek.

Boğa söylentilerinin dolaştığı ve bütün kripto para piyasasının tamamıyla yükselişe geçti böyle bir dönemde dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisinin uzun bir süre kapalı kalacak olması, farklı sonuçlara yol açabilir. Geçtiğimiz yıllarda benzer bir durum yaşayan Bitfinex’in açılması sonrası borsa ciddi bir şekilde yükselişe geçmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment