Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Balinası Parasını 42’ye Katlayınca Fiyat Düştü: Tekrar Satabilir!

Bir altcoin balinası, yaz aylarında yaptığı işlemlerin meyvesini toplamaya başladı. Parasını 42’ye katlamayı başaran yatırımcı, piyasada satış baskısı oluşturabilir.

Blockchain analiz firması Spot On Chain’in raporuna göre büyük bir kripto para yatırımcısı, yaklaşık 6,44 milyon dolar kârla SPX tokenlarını satmaya başladı. Yatırımcı, yaptığı bu işlemlerle yatırımından 42 kat kazanç elde etmiş durumda.

Satış baskısına devam edebilir

Spot On Chain’in paylaştığı verilere göre bu balina, 31 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında 153.000 dolar harcayarak toplamda 7,793 milyon SPX token’ı satın almıştı. Token’ın son dönemdeki fiyat artışını fırsat bilen yatırımcı, gece saatlerinde SPX varlıklarını satmaya başladı. Şu ana kadar 793.092 SPX token’ı (687.000 dolar değerinde) satarak karşılığında 280,5 ETH elde etti. Balinanın hala 7 milyon SPX token’ı (yaklaşık 5,91 milyon dolar) portföyünde bulunuyor.

Bu gelişme, kripto piyasasında önemli bir hareketlilik yaratırken, SPX token’ındaki fiyat dalgalanmalarının nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor. Borsa verileri, SPX fiyatının günlük bazda yüzde 2,41 düşerek 0,86 dolara çekildiğini gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!