Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Boğası İçin Sadece 2 Faktör Gerekli: Analist Paylaştı!

Kripto para analisti Benjamin Cowen, altcoin boğasını başlayacak senaryoyu açıkladı.

Benjamin Cowen 9Ağustos tarihinde paylaşıtğı bir YouTube videosunda, altcoin boğası için gereken 2 faktöre odaklandı. Bunlar arasında ETH/BTC paritesinde bir dönüş onayını ve Bitcoin dominansının (BTC.D) doyma noktasına ulaşıp gerilemeye başlayabileceği bölgeyi dahil etti.

ETH/BTC paritesinde düşüşlerin 0,03-0,04 seviyesine kadar süreceğini ve ardından muhtemel bir toparlanmanın geleceğini kaydetti. Bu teoriyi yıllar önce ortaya atan analist, nihayet ETH/BTC’DE 0,04 seviyesinin geldiğini vurguladı.

ETH/BTC’nin geri dönüşü, tüm altcoin piyasası için yüksek bir pozitif etki yaratabilir. Bununla birlikte Bitcoin dominansoyunun

Bir bütün olarak altcoin piyasası hakkında konuştuğumuzda, ETH/Bitcoin değerlemesinin şunu anlamamıza yardımcı olduğunu düşünüyorum: Altcoin piyasası iyi bir performans sergileyecek mi yoksa bazı sorunlarla mı karşılaşacak?

Bu yıl ve aslında son iki buçuk yıldır söylediğimiz şeylerden biri, ETH/Bitcoin değerlemesi 0,03 BTC ile 0,04 BTC aralığına ulaşana kadar altcoinlerin muhtemelen Bitcoin’e geri dönmeye devam edeceğidir.

Şimdi ETH/Bitcoin 0,04’e ulaştı. Tamam, uzun zaman önce, yıllar önce söylediğimiz aralığın üst hedefi nihayet vuruldu. Bunca zaman sonra nihayet vuruldu.

Bitcoin baskınlığı eylül ayında zirve yapabilir

Analist, daha önce de söylediği gibi Bitcoin hakimiyetinin eylül-aralık arasında zirve yapabileceğini söyledi. Ardından gelen süreçte, Bitcoin’den para çıkışı olacak ve bu varlıklar kaçınılmaz olarak altcoin piyasasına milyarlarca dolarlık likidite olarak akacak:

Birçok kez söyledim, en erken Eylül ayında üstünlüğün zirvesini görebileceğimizi düşünüyorum. Potansiyel olarak Aralık ayında da zirveye çıkabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!