Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Çalan Hacker Yaptığı Satış ile Fiyatı Yüzde 31 Düşürdü: Elinde Hala Var!

Altcoin projesinde milyonlarca dolarlık vurgun yapan saldırganlar satış yapmaya başladı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre Wall Street Memes (WSM) hackerları satışa başladı. 25 Ocak günü WSM’nin staking sözleşmesini hedef alan siber saldırganlar, 769,4 milyon WSM çalmayı başarmıştı.

Hack vakasından saatler sonra harekete geçen saldırganlar, Uniswap (UNI) ve MEXC borsaları aracılığıyla bu varlıkları satarak karşılığında Ethereum (ETH) almaya başladı.

Güncel verilerine göre saldırganlar ait 17 farklı cüzdanda satılmayı bekleyen 3,58 milyon dolar değerinde 396,2 milyon WSM bulunuyor. Hackerlar halihazırda düzenli olarak varlıkları farklı cüzdanlar arasında transfer ederek takip edilmelerini zorlaştırmaya çalışıyor.

Wall Street Memes ekibi saldırının ardından yaptığı açıklamada, borsalardaki satışları engellemek için likiditeleri dondurduklarını belirtmişti. Ayrıca kullanıcılara verilecek staking ödüllerinin ileriki bir tarihe ertelendiği vurgulandı.

CoinGecko verilerine göre yaşanan olayların etkisiyle son 24 saat içerisinde %31 değer kaybeden WSM, 0,0128 dolardan 0,00887 dolara kadar geriledi. WSM yazım esnasında 0,00903 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!