Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Cennetinden Gelen Verilere Göre Bitcoin’de Isınma Yok: Ralli Sürebilir!

Günel veriler, Bitcoin’in (BTC) yatay veya yukarı yönlü hareket edeceğini öngörüyor.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti tarafından sunulan veriler, Bitcoin’de pozitif görünümün bozulmadığını ortaya koydu. Bitcoin için Coinbase Premium Index ve Korea Premium Index’den yararlanan analist, göstergenin yatay veya yukarı yönlü bir harekete işaret ettiği belirtti.

Coinbase Premium Index tarafından alınan veriler halen daha yeşil bölgede konumlanırken ABD merkezli yatırımcıların Bitcoin özelindeki pozitif tutumunu koruduğu anlaşıldı.

Öte yandan altcoin cenneti olarak nitelendirilen Güney Kore’nin Korea Premium Index’i, geçen haftaki %1,5 seviyesinden %3,53 seviyesine yükselmiş olsa da halen daha “aşırı ısıma” gölgesine gelmedi ve piyasada bir satış baskısı olmadığının sinyalini verdi.

Analist, Korea Premium Index’i %5 seviyesine gelene kadar geçen süreçte altcoin yükselişlerinin devam etmesinin piyasa için muhtemel olduğunu söyledi:

Sonuç olarak, olumlu Coinbase Premium Endeksi, ABD yatırımcı duyarlılığının iyi olduğunu ve Kore Premium Endeksi’nde aşırı ısınma olmaması, Bitcoin’in yatay hareket veya daha fazla yukarı yönlü hareket için hazır olduğunu göstermektedir. Korea Premium Endeksi %5’ten fazla aşırı ısınma gösterene kadar, altcoin yükselişlerinin devam etmesi muhtemeldir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!