Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Dünyasının Tartışmalı İsmi, Airdrop Projesine 5 Milyon Yatırdı

Kripto para dünyasının tartışmalı ismi Machi Big Brother, airdrop yapan Blast’a 5 milyon dolar yatırım yaptı.

Ethereum Layer-2 projesi Blast, geçen yıl aldığı eleştirilerin ardından bu hafta airdrop düzenledi. Toplamda 100 milyar arzı olan BLAST token’ın 17 milyarlık kısmı, topluluğa dağıtıldı.

Piyasaya girince yatırım yaptı

Ambient tarafından aktarılan bilgilere göre BLAST token, piyasaya 0,03 dolar ile giriş yaptı. BLAST’ın seyreltilmiş piyasa değeri, 3 milyar dolara kadar çıktı.

Ethereum ekosistemindeki ilk Layer 2 projelerinden biri olan Blast, Ethereum ve stablecoin sahiplerinin getiri elde etmesini sağlıyor. Blast’ın sağladığı getiriler Ethereum staking’i ve RWA (Gerçek Dünya Varlığı) protokollerinden tedarik ediliyor.

Blockchain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan bilgilere göre Machi Big Brother, token piyasaya girdikten sonra 1.491 Ethereum (5 milyon dolar) harcayarak 198,37 milyon BLAST aldı. Machi, bunlar için birim başına 0,025 dolar ödedi.

Önceki yatırımında zarar etti

Gerçek adı Jeffrey Huang olan Machi Big Brother, kripto para dünyasının tartışmalı isimlerinden biri. Huang, kendisinin 2018’de 22.000 Ethereum çaldığını öne süren ZachXBT’ye geçen yıl dava açtı.

Lookonchain verilerine göre göre Machi Big Brother, ayrıca 3 Mayıs-8 Haziran aralığında Friend.tech’in FRIEND token’ına 4.975 Ethereum (15,6 milyon dolar) yatırdı. Machi, bu yatırımı yüzünden 10 milyon dolardan fazla zarar etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!