Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Ekibi Blokzinciri Geliştirmeleri İçin Amazon İle Ortaklık Kurdu!

Theta Network, Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurdu.

Theta, 4 Haziran tarihli blog gönderisinde AWS ile ortaklık kurduğunu açıkladı. AWS altyapısı kullanarak kenar düğümlerini daha verimli ve ölçeklenebilir hale getiriyor. AWS ile sağlanan bu işbirliği, kullanıcıların ağ performansını artırmak ve düşük gecikme süreleriyle veri işlemeyi mümkün kılacak.

AWS’nin sunduğu hizmetlerle Theta, veri işleme ve depolama ihtiyaçlarını daha iyi yönetebilir hale gelecek. Theta’nın AWS ile entegrasyonu, çeşitli endüstriyel uygulamalarda kenar bilişim ve IoT çözümlerini desteklemeyi amaçlayacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Theta ekibi, atılan bu adım sayesinde daha gelişmiş blokzinciri düğümlerine ve geniş müşteri kapasitesine ulaşacaklarına yer verdi:

AWS Blockchain Node Runners, kendi kendini yöneten blokzinciri düğümlerinin dağıtımını basitleştirmeyi amaçlayan açık kaynaklı bir girişimdir. Bu girişim AWS Çözüm Mimarları tarafından, AWS bulutunda düğüm çalıştıran müşterilerin karşılaştığı ortak zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olabilecek dağıtım planlarını ve altyapı kurulumlarını paylaşmak amacıyla başlatılmıştır

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!