Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Ekibi Yine Para Çekti: Son Binance İşleminde Yüzde 70 Yükseliş Gelmişti!

Storj Labs ekibi, milyonlarca dolar değerinde STORJ’u hareket ettirerek yatırımcılar arasında panik havası yarattı.

Storj ekibi 10 Ekim günü tekrardan harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sunulan verilerde Storj’un çoklu imza (multi-sig) cüzdanında bulunan yaklaşık 3,43 milyon dolar değerinde 7 milyon STORJ, “Storj Team Wallet” olarak adlandırılan ekibe ait cüzdana taşındı.

STORJ ekibi 5 Temmuz tarihinde fiyatta yaşanan ani artışın ardından harekete geçerek borsası Binance’e 1,22 milyon dolar değerinde 2,5 milyon STORJ transfer etmişti. Söz konusu transfer STORJ özelinde büyük bir düşüşü tetiklemiş, fiyatın birkaç günlük periyotta 0,609 dolar seviyesinden 0,191 dolara kadar %70’e yakın gerilemesine neden olmuştu.

Ardından ekip, eylül ayında milyonlarca dolar değerinde bir dizi transfer daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay kripto para borsası Binance’e yaklaşık 5,3 milyon dolar değerinde 10,8 milyon STORJ aktaran Storj Team Wallet, aynı dönemde STORJ özelinde yaşanan fiyat hareketliliğinin tetikleyici gücü olarak gösterilmişti.

Eylül ayında yapılan transfer işlemleriyle birlikte ilk olarak %27’lik düşüş yaşayarak 0,446 dolardan 0,323 dolara gerileyen STORJ, takip eden iki haftalık süreçte %70 civarında yükselerek 0,542 doları gördü. Özetle, temmuz ayında yapılan transferler ağırlıklı olarak düşüş getirse de eylül ayında yapılan transferler önce düşüş ardından çok daha ciddi bir yükseliş doğurdu.

Ekip henüz transfer ettiği bu son STORJ’ları Binance’e göndermedi. Piyasa uzmanları, olası bir Binance transferinin STORJ fiyatında yeni bir hareketliliğe neden olabileceğini öne sürdü.

CoinGecko verilerine ekip tarafından yapılan son transfer işlemi STORJ’u negatif etkilemiş görünüyor. Son 24 saat içerisinde %13,5 değer kaybeden STORJ, yazım esnasında 0,459 dolardan alıcı buluyor.

Piyasa analistleri bir önceki transfer işleminin ardından yaşanan düşüşle şu an yaşanan düşüşün benzerlik gösterebileceğini ve devam eden günlerde yeni bir yükseliş dalgasının yaşanabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!