Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Ekibinden 7 Ay Sonra İlk Büyük Hamle: Fiyat Her Şeye Rağmen Uçuyor!

Storj ekibi, fiyattaki %27 artışının ardından satış için kolları sıvadı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Storj ekibi yine satış için harekete geçti.

Storj ekibi, bugün fiyatın %27 oranında toparlanmasının hemen ardından, GSR Markets üzerinden Binance’e 5 milyon STORJ (yaklaşık 2,99 milyon dolar) daha transfer etti.

Bu hamle, ekibin son 7 ay içinde gerçekleştirdiği ilk büyük transfer olarak dikkat çekti. Analistler, Storj ekibinin bu davranışının geçmişteki fiyat hareketleriyle uyumlu olduğunu belirtti.

Geçmiş verilere bakıldığında, Kasım 2023 ile Mart 2024 arasında Storj ekibinin benzer bir strateji izlediği görüldü. O dönemde de fiyat artışlarından hemen sonra, genellikle fiyat düşüşleri başlamadan önce Binance’e yüklü miktarda STORJ yatırımı yapmışlardı.

Yapılan transferlerin ortalama fiyatı 0,809 dolar olup, toplamda 37,9 milyon STORJ (yaklaşık 30,6 milyon dolar) Binance’e gönderilmişti.

Bu son transferle birlikte, yatırımcılar arasında Storj fiyatında yeniden bir düşüş yaşanabileceğine dair endişeler ortaya çıktı. Ekip tarafından gerçekleştirilen büyük ölçekli borsa transferlerinin genellikle fiyat üzerinde olumsuz bir etki yarattığı biliniyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %27 yükseliş sergileyen STORJ, yazım esnasında 0,6224 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!