Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Fiyatını Uçurabilecek Teklif Onaylandı: Sırada Ne Var?

 Layer 1 blokzinciri Injective’in topluluğu fiyatta ciddi yükselişler getirebilecek bir deflasyonist sistemi onayladı.

Injective topluluğu kısa süre önce kritik bir oylamanın sonuna geldi. INJ 3.0‘e geçişi kapsayan söz konusu oylamada, projenin yerel token’ı INJ’nin token basım sisteminde ciddi bir değişikliğe giderek deflasyonu %400 artırmak yer alıyordu.

Topluluk tarafından kabul edilen bu oylama, INJ’nin deflasyonunu önümüzdeki iki yıl içinde dört kat artıracak. Böylelikle piyasaya sürülen INJ miktarı hızla azalırken arz talep dengesinin fiyata olumlu yansıması bekleniyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Injective Foundation CEO’su Jenna Peterson, bu sistemin erken benimseyenleri ödüllendirerek yeni katılımcılarını çekeceğini belirtirken Bitcoin’in özelliklerini aşabilecekleri vurgulandı:

Bu, Injective’in evrimindeki bir sonraki aşama; kuruluşundan bu yana milyarlarca doların aktığını gördük. Ekosistemin uzun vadede kurumsal oyunculara eş olarak hizmet etmesini garanti altına almak için, INJ ultrason parası olarak işlev görmeli. Erken benimseyenleri ödüllendirmeli ve yeni katılımcıları çekmelidir. Daha geniş Injective topluluğu tarafından yönetişim yoluyla onaylanan bu hayati güncellemelerle INJ 3.0, INJ’in Bitcoin’in sağlam parasal özelliklerini bile aşmasını hedefliyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!