Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Göz Kamaştıran Yükselişi ile Bu Alanda İlk 10 Arasına Girdi!

Katman-1 (L1) blokzinciri Sui Network (SUI), kısa sürede ilk 10 merkeziyetsiz finans (DeFi) blokzincirinden biri olmayı başardı.

On-chain verilerine göre Sui Network, token lansmanının sütünden henüz 1 yıl geçmeden ilk 10 DeFi blokzinciri arasına girdi. Ağ üzerindeki kilitli toplam varlık (TVL) değeri son dört ay içinde %1.000’den fazla artış gösterdi.

DeFiLlama tarafından aktarılan verilere göre Sui Network TVL bakımından kısa süre önce 11. sıraya düşmüş olsa da en yakın rakibi Manta (MANTA) ile arasında sadece 20 milyon dolarlık bir fark bulunuyor. Halihazırda Sui Network 447 milyon dolarlık TVL ile 11. sırada, Manta ise 461 milyon dolarlık TVL ile 10. sırada konumlanıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Sui Vakfı’nın genel müdürü Greg Siourounis, bu hızlı başarının arkasında teknoloji ve topluluk olduğunu vurguladı:

Bu ivme Sui topluluğunun hem teknolojisini hem de adanmışlığını doğruluyor. En önemlisi, bu rakamlarda gördüğümüz şey, Sui’deki geliştiricilerin insanların gerçek dünyadaki zorlukları ele almak için kullandıkları ürünler oluşturmasıdır. Bu dinamik, geleceğe uzanan sürdürülebilir bir merkezi olmayan ağın temelini oluşturacaktır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,4 yükseliş sergileyen SUI, yazım esnasında 1,60 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!