Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Kurucusunu Riske Atan İsim Belli Oldu: Düşük Fiyattan Satın Aldı

Curve Finance kurucusu Michael Egorov’u riske atan isimlerden biri belli oldu.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre bir yatırımcı, Curve DAO (CRV) token fiyatındaki düşüşü fırsat bildi.

Düşük fiyattan satın aldı

Curve DAO (CRV), günlük ve haftalık bazda en kötü performans gösteren altcoinlerden biri oldu. CRV, son 24 saatte %30’a yakın; son 7 gün içerisinde ise %40’tan fazla değer kaybetti.

Blockchain analistlerine göre CRV’yi teminat olarak kullanan Curve Finance kurucusu Egorov, fiyattaki düşüş sebebiyle likidasyon riskiyle karşı karşıya kaldı.

Ethereum ağında sifuvision.eth ismini kullanan bir isim, CRV’deki pozisyonlar likide olduktan sonra 0,2184 dolar gibi düşük bir fiyattan 1,37 milyon CRV almak için 300 bin USDT harcadı.

Şu anda CRV’yi açığa satan (short) yatırımcı, DeFi platformu UwULend’de 15 milyon CRV’lik (4,04 milyon dolar) borca sahip.

Borçlanma faizini artırdı

Egorov, CRV tokenları teminat olarak göstererek UwU ve LlamaLend dahil olmak üzere birkaç DeFi platformundan çeşitli stablecoinlerle borç aldı.

Lookonchain verilerine göre sifuvision.eth, piyasadaki CRV pozisyosyonları likide olmadan önce LlamaLend’den 6 milyon crvUSD çekti. Bu, Egorov’un borçlanma faizinin yükselmesine yol açtı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!