Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Kurucusunun NFT Platformundan Kapanma Kararı: 150 Milyon Dolar Toplamıştı!

EOS (EOS) kurucu ortağı Dan Larimer tarafından başlatılan NFT pazar yeri Voice, önümüzdeki birkaç ay içerisinde faaliyetlerini sonlandıracağını ve yeni kullanıcı kaydı almadıklarını duyurdu.

Voice 13 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, kripto para ve NFT piyasasında devam eden belirsizliğe daha fazla direnemeyeceklerini belirtti. Voice bu kapsamda, önümüzdeki aylarda faaliyetlerini sonlandırmaya karar verdiğini dile getirdi.

Voice ayrıca yeni kullanıcı kayıtlarını halihazırda askıya aldığını ve ticaretin durdurulduğunu açıkladı.

Şirket, mevcut şartlar altında tutunmaya çalışmanın beyhude bir çaba olduğunu ima ederken elde kalan kaynakların kapanma sürecinin en optimize şekilde yönetilmesi için kullanılmasına karar verdiklerini söyledi:

Bu noktada sonlandırma sürecimizi sizin için optimize etmek amacıyla elde kalan kaynakları kullanmanın Voice topluluğu yararına olacağını düşündük.

Voice önümüzdeki haftalarda kapanma stratejisi doğrultusunda platform üzerinde saklanan NFT’lerin Polygon (MATIC), EOS ve Ethereum (ETH) gibi halka açık ağlara taşınması için bir hizmet çıkaracağını duyurdu.

Kripto para ve NFT ekosisteminin gücüne inanmaya devam ettiklerini vurgulayan şirket gelecekte yeniden kullanıcılarla bir arada olma arzusunu iletti.

Voice, EOS ağı kurucusu tarafından 2019 yılında kurulmuş ve EOS’un ana şirketi Blockone’dan 150 milyon dolar yatırım almıştı. Blockone, Voice’in web sitesi için alan adı alımına 30 milyon dolar harcamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!