Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Projesi 350 Milyonluk Yakım Önerdi, Fiyat Ani Sıçrama Yaşadı!

Binance’de listeli altcoin projesi Astar (ASTR) 350 milyon tokenlık yakım teklifini duyurdu.

Astar Vakfı 4 Haziran günü yaklaşık 31 milyon dolar değerinde 350 milyon ASTR’nin yakılmasına yönelik bir topluluk teklifi paylaştı. Bu paylaşımın ardından ASTR fiyatı %8 civarında yükseliş yaşadı.

Vakıf tarafından yapılan açıklamanın detaylarında teklife ilişkin oylamanın 3 haftalık bir topluluk tartışmasının ardından gerçekleşeceğine yer verildi. Topluluk ise bu teklifi daha şimdiden pozitif karşıladığını yaşanan yükselişle belirtmiş oldu:

Astar Network 31 milyon dolar değerinde 350 milyon ASTR’nin yakılmasını öneriyor. Astar Vakfı, parachain açık artırma rezervini yakmak için önemli bir girişim düşünüyor. Teklife ilişkin oylama, üç haftalık topluluk tartışmasının ardından gerçekleştirilecek. Rezervin yakılması, toplam stake arzını azaltarak ASTR sahiplerine fayda sağlayabilir, böylece stake edenlerin ödülleri artabilir.

ASTR fiyatında yükseliş

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %8 yükseliş sergileyen ASTR, 0,086 dolar seviyesinden 0,093 dolara kadar yükseldi. Yükselişin ardından fiyatta kayda değer bir geri çekilme gözlemlendi. ASTR yazım esnasında 0,09 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!