Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Projesinde Neler Olmadı Ki: Airdrop, CEO İstifası, Fiyatta Düşüş!

Starknet tabanlı DeFi projesi Nostra (NSTR) son günlerde yoğun bir akış geçiriyor.

Nostra 11 gün önce yaptığı airdrop ile gündeme gelmişti. Starknet’in en çok talep gören projelerinden biri olan DeFi protokolünün CEO’su, airdrop dağıtımından 11 gün sonra istifa ederek şok yarattı.

CEO’nun istifasının ardından NSTR fiyatında %6’ya varan düşüş görüldü. CEO David Garai, 4 yıl sonra istifa etmesinin sebebi olarak şunları söyledi:

Nostra’nın CEO’luğundan istifa ettim. 4 yıldır ilk kez biraz ara veriyorum ve sonra geri döneceğim. Gelecek planlarım için bizi takip etmeye devam edin.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 değer kaybeden NSTR, yazım esnasında 0,09309 dolardan işlem görüyor.

Starknet’in en büyük projesi

Bununla birlikte Garai, Nostra’nın Starknet’teki en büyük ve en karlı protokol haline geldiğini, yıllık 2,5 milyon dolar gelir ve 180 milyon dolardan fazla toplam değerin kilitlendiğini söyledi.

On-chain platformu DeFi Llama verilerine göre Nostra’nın mevcut kilitli varlık değeri (TVL) 153,4 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Airdrop gerçekleşmeden hemen önce bu miktar 221,4 milyon dolara ulaşmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!