Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Projesine Tepkiler Dinmiyor: OKX CEO’su ve Justin Sun’dan Paylaşım Geldi!

Popüler kripto para borsası Bybit’in Ethereum katman-2 altcoin’i ZKsycn’i (ZK) listeleyeceğini duyurması üzerine tepkiler çığ gibi yağdı.

Bybit geçtiğimiz günlerde, olaylı airdrop dağıtımı sonrası topa tutulan Ethereum altcoin’i ZKsync’i listeleyeceğini duyurmuştu. Bybit’in bu paylaşımında söz konusu altcoin projesine çok fazla sosyal medya kullanıcısı tepkisini ortaya koyarken Tron (TRX) kurucusu Justin Sun ve OKX CEO’su Star da konuya dahil oldu.

Justin Sun airdrop kriterlerinin açıklandığı gün yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer vermişti:

ZK projesinin insanlara iyi davranmadığını duydum. Yayınlanmasını boykot etmeli miyiz?

Daha sonra bugün yine paylaşım yapan Sun, ZKsync’i Huobi’de listeleyip listelememe konusunda oylama sundu. Yazım esnasında söz konusu oylamada %70 seviyelerinde “hayır” oyu kullanıldı.

OKX CEO’su da dahil oldu

Binance’in ardından en büyük global borsalar arasında yer alan OKX’in CEO’su “Star” 15 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada, birçok fenomenin “Zkscam” adı verilen ZKsync projesinin dolandırıcılık olduğunu iddia eden hashtagi kullanması üzerine şu cümleleri kullandı:

Birçok kripto para fenomeninin ZKsync’i dolandırıcılık olarak suçlamasının nedeni nedir? Bu, airdrop’un orijinal topluluk beklentilerini karşılamaması nedeniyle mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!