Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Ethereum Varlıklarını Borsalardan Çekiyor: ATH Görüldü!

Borsalardaki ve borsa dışındaki Ethereum (ETH) balinalarının hareketleri dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Santiment, borsa ve borsa dışı Ethereum balinalarının birikim ve dağıtım aktivitelerini inceledi. Yapılan incelemede, borsalardaki en hacimli 100 Ethereum balinasının ellerindeki Ethereum varlıklarını zaman içerisinde sattıkları veya borsa dışına çektikleri anlaşıldı.

Bu veri, Mayıs 2018’deki tüm zamanların en düşük seviyesinin de altına gerileyerek yeni bir ATL yapmış oldu. Borsalardaki en hacimli 100 Ethereum balinasının elinde sadece 8,41 milyon ETH kaldı. Analistler bu durumun, balinaların muhtemelen varlıklarını borsa dışına özel bir cüzdana çekmesinden kaynaklandığını belirtti.

Borsalardaki en iyi 100 Ethereum cüzdanı yakın zamanda Mayıs 2018’deki tüm zamanların en düşük seviyesinin altına düştü ve şu anda toplam 8,41 milyon ETH oldu. Bu, zaman içinde dağılımın arttığının bir işaretidir.

Borsa dışındaki balinalar tam tersi bir hikaye anlatıyor

Analistlerin tezini doğrular bir diğer veri ise borsa dışı Ethereum balinalarından geldi. Borsa dışı en hacimli 100 Ethereum balinasının elindeki varlık zamanı doğrusal olarak artmaya devam ederken tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68,39 milyon ETH görüldü:

Bu arada, borsa dışı ilk 100 cüzdan, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68,39 milyon ETH ile tam tersi bir hikaye anlatıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!