Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum İçin Kritik Katalizör: Doğru Zamanlama Devasa Yükseliş Getirir!

Kripto para analisti, Ethereum için doğru yükseliş katalizörünün spot ETF zamanlaması olabileceğini söyledi.

Takma isimli kripto para analisti @_10delta_, spot Ethereum ETF’lerinin doğru zamanda onaylanması durumunda yükseliş için başarılı bir katalizör olabileceğini söyledi.

Güncel olarak, piyasanın halen daha bir belirsizlik etrafında dolandığını ve makroekonomik yapının yükseliş için elverişli olmadığını dile getirirken Ethereum özelinde açılan short (kısa) yönlü pozisyonlardaki artışa dikkat çekti.

Nihayetinde, spot Ethereum ETF’lerinin doğru zamanda gelmesi durumunda yukarı yönlü bir yükseliş fitilinin ateşlenebileceğini kaydetti:

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.558 dolardan işlem görüyor.

Spot Ethereum ETF’i ne zaman onaylanacak?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kısa süre önce yaptığı açıklamada spot Ethereum ETF’lerinin bu yaz içerisinde onaylanacağını söylemişti.

Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas ise spot Ethereum (ETH) borsa yatırım fonlarının (ETF) önümüzdeki birkaç hafta içerisinde piyasaya gireceğini dile getirmişti.

Balchunas, SEC’nin ihraççı şirketlere S-1 formlarıyla ilgili geri dönüş yapmaya başladığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!