Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Yatırım Firması Altı Kat Kazançla Satış Yaptı, Fiyatlar Düştü

Merkeziyetsiz protokollere ve web3 hizmetlerine yatırım yapan Placeholder VC, bugün erken saatlerde yaklaşık 33 milyon dolarlık altcoin sattı.

Blockchain analiz firması Spot On Chain tarafından aktarılan bilgilere göre Placeholder VC, ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’ye Maker (MKR) ve UMA yatırdı.

Sitesinde yer alan bilgilere göre 2017’de kurulan şirket, şimdiye kadar erken aşamada olan 75’ten fazla şirkete ve ağa yatırım yaptı. Bunların arasında Solana, Avalanche, Polygon, Polkadot gibi büyük ölçekli ağlar da yer alıyor.

Placeholder, Maker ve Uma projelerine de erken dönemlerde yatırım yapmıştı. Şirket, birim başına 765 dolardan MKR, 0,382 dolardan UMA satın aldı.

Şirket, Coinbase’ye 20,9 milyon dolar değerinde 7.250 MKR ve 11,9 milyon dolar değerinde 5 milyon UMA yatırdı. Merkezi kripto para borsalarına token gönderilmesi, genelde bunların satılacağı şeklinde yorumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde MKR yüzde 4,2 değer kaybederek 2.893 dolardan; UMA ise yüzde 1,7 değer kaybıyla 2,29 dolardan işlem görüyor. Güncel fiyatlarla Placeholder, MKR sayesinde yüzde 278, UMA sayesinde ise yüzde 500 kazanç sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!