Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mark Cuban Sert Konuştu: Bitcoin Yükselişi İçin Trump Değil Bu Gerekli!

Dallas Mavericks takımının sahibi milyarder yatırımcı Mark Cuban, Bitcoin üzerine yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Mark Cuban 17 Temmuz tarihinde X hesabından Bitcoin paylaşımı yaptı. Silikon Vadisi’nin Donald Trump’ı destekleyeceğine yönelik haberleri sesli bir şekilde eleştiren Cuban, bunun Bitcoin’in yükselişine pek bir faydası olmayacağını kaydetti.

Trump’ın kripto para destekçisi tutumunun kötü bir şey olmadığını fakat asıl faktörlerin FED’in faiz indirimi, vergi indirimleri ve doların küresel değeri gibi noktalarda toplandığını kaydetti.

Cuban, eğer Bitcoin özelinde hızlı bir yükseliş isteniyorsa yıldızların daha iyi hizalanması gerektiğini yani bu faktörlerin daha iyi analiz edilip gerekenlere öncelik verilmesinin önem teşkil ettiğini belirtti:

Bitcoin’in fiyatını artıracak olan şey, daha düşük vergi oranları ve tarifelerdir; eğer tarih bir rehberse (ve bu her zaman böyle değildir), enflasyonist olacaktır. Bunu ABD’nin jeopolitik rolüne ilişkin küresel belirsizlik ve rezerv para birimi olarak dolar  üzerindeki etkiyle birleştirirseniz, Bitcoin fiyatının hızlanması için yıldızları daha iyi hizalayamazsınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!