Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Altın Böcek” Peter Schiff’den Bitcoin (BTC) Uyarısı: Alıcılar Tükeniyor

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin’de (BTC) mevcut alıcıların satıcılardan önce tükeneceğini iddia etti.

Bitcoin’e karşı görüşleriyle bilinen Peter Schiff,  29 Ağustos tarihinde resmi Twitter adresi üzerinde yaptığı paylaşımda, mevcut fiyatta Bitcoin (BTC) alıcılarının satıcılardan önce biteceğini iddia etti. Ünlü CEO, aynı zamanda takipçilerinin, ilk olarak alıcıların mı yoksa satıcıların mı biteceğine dair tahminlerini paylaşmaları için bir anket paylaştı.

18.046 kişinin katıldığı ankette, katılımcıların %52,5’i alıcıların önce tükeneceğini düşündüğünü belirtti. Satıcıların önce tükeneceğini düşünen kesim ise toplamın %47,5’ine denk geldi. Oy oranlarının birbirine olan yakınlığı, sosyal medya kullanıcıları tarafından piyasanın çalkantılı halinin bir özeti olarak yorumlandı.

Schiff ise 20 bin doların altında birçok alıcı bulunduğunu ancak 20 bin doların üzerinde de birçok satıcı bulunduğunu belirtti. İlk olarak alıcıların tükeneceğini düşünen Peter, anketine cevap olarak yaptığı paylaşımda çoğunluğun, bir düşüş beklediği konusunda uzlaştığını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!