Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altkoin Pazarının Geleceği Parlak Değil

Kripto para piyasasındaki altkoinler yakın gelecekte yükselişe geçmeyecekler gibi görünüyor. Bu görüş kripto para analistlerinden Peter Brandt’e ait.

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin bu yılın başından beri neredeyse düzenli olarak artış yaşadı ve kısa süre önce 10 bin dolar barajını aşmayı başardı.

Bitcoin fiyatında yaşanan bu artış kripto para sektörünün genel olarak hareketlenmesine yol açtı. Pek çok kripto para uzmanı piyasanın geleceğiyle ilgili yorumlar yapmaya, Bitcoin’in ve diğer kripto paraların fiyatları hakkında tahmin yürütmeye başladılar.

Bu süreç içerisinde Bitcoin’in yükselmesiyle birlikte alternatif kripto para pazarının da canlanacağını söyleyen pek çok isim oldu. Ancak Peter Brandt bu görüşün tam tersini savunuyor. Brandt, alternatif kripto para pazarının yükselişe geçmesini bekleyenleri büyük bir “hayal kırıklığının” beklediğini söylüyor.

Geçmiştekinden Farklı

Kripto para piyasası bundan iki yıl önce aniden yükselişe geçmiş ve Bitcoin bu sayede 20 bin dolar seviyesine kadar yükselmişti.

Piyasadaki alternatif kripto paralar da bu durumdan etkilenmiş ve onlar da kayda değer oranlarda değer kazanmışlardı. Ancak Brandt bu sefer durumun daha farklı olacağını düşünüyor. Brandt’e göre altkoinler bu sefer Bitcoin’in yükselişinden yararlanamayacaklar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment