Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fantom (FTM) Hem Binance’ten Hem OKEx’ten Destek Alıyor!

Fantom’ın kendi tokenı olan FTM, Binance‘in ardından OKEx’te de desteklenmeye başladı.

Bir akıllı kontrat platformu olan Fantom kısa süre içerisinde hızlı bir büyümeye imza atıyor. Blockchain ve akıllı kontrat teknolojilerini bir araya getiren Fantom’ın kendi tokenı olan FTM de bu başarıdan payını alıyor.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance kısa bir süre önce Fantom’ı desteklemeye başladığını açıklamıştı. Şirket bu duyurusunda FTM/BNB, FTM/BTC, FTM/USDT, FTM/TUSD, FTM/USDC ve FTM/PAX gibi pariteleri destekleyeceğini belirtmişti.

Binance’in FTM’i desteklemesiyle birlikte Fantom kripto para sektöründe ismini duyurmaya başladı. Özellikle akıllı şehirlere, sağlık ve eğitim alanlarına yoğunlaşan Fantom; bu alanlarda yenilikçi çözümler sunmaya çalışıyor.

Şirket Binance’in ardından başka bir borsadan daha destek alarak adını duyurmayı başardı. Fantom’ın tokenını şimdi de sektörün bir başka dev ismi olan OKEx destekleyecek.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, geçtiğimiz gün konu hakkında resmi bir açıklama yaptı ve FTM’i destekleyeceğini belirtti. Şirketin duyurusuna göre OKEx kullanıcıları şu an FTM için para yatırabiliyorlar. FTM ticareti yapmak isteyen kullanıcıların 1 Temmuz, FTM ile para çekmek isteyen kullanıcıların ise 2 Temmuz tarihine kadar beklemeleri gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment