Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altkoin Piyasası Büyümeye Devam Edecek

Ünlü yatırımcı Charlie Shrem uzun süredir düşüş halinde olan alternatif kripto para piyasasının yakın gelecekte yeniden yükseleceğini düşünüyor.

Kısa süre önce CNBC’ye konuşan Shrem altkoin piyasasının kendini geliştirmeye devam ettiğini, son zamanlarda oldukça başarılı gelişmeler yaşandığını ve tüm bunların altkoin fiyatlarını etkileyeceğini düşünüyor.

Umut Sönmedi

Alternatif kripto para piyasası bir süredir durgun durumda. Bunun başlıca sebebi olarak pek çok yatırımcının Bitcoin’e geçiş yapmaya başlaması gösteriliyor. Charlie Shrem ise bu durumun değişebileceğine inanıyor.

Altkoin sektörünün büyümeye devam edeceğini söyleyen Shrem bu süreç içerisinde oldukça başarılı projelere imza atılacağını düşünüyor.

Sektördeki bazı eski şirketlerden örnek veren Shrem bu şirketlerin gerçekten kullanışlı ürünler geliştirmediklerini ve bu yüzden başarısız olduklarını söylüyor. Shrem bu şirketlerin yenilere ders niteliğinde olacağı görüşünde:

“Yepyeni projeler, yepyeni şeyler yapan yepyeni şirketler göreceğiz. Ancak bu süreçte geçmişteki hatalardan da ders çıkaracağız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment