Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altkoin Piyasası 2020’nin İlk Aylarında Yeniden Harekete Geçebilir

Kripto para piyasası 2019 genelinde oldukça hareketliydi. Ancak piyasadaki pek çok alternatif kripto para (altkoin) 2019’da özellikle Bitcoin ile kıyaslandığında sönük bir performans sergiledi.

Michael van de Poppe ise bunun kısa süre içerisinde değişebileceğini düşünüyor.

Altkoin Dönemi

Şu anda Ethereum ve XRP gibi altkoinlere baktığımızda bunların yalnızca son birkaç gün içerisinde değil aslında yıl genelinde epey değer kaybettiklerini görüyoruz.

2017’nin sonunda ve 2018’in başında rekor seviyelere çıkan bu iki altkoin, 2019 genelinde Bitcoin’in gölgesinde kaldılar. Bir zamanlar bin doların üstüne çıkmış olan ETH 130 dolara, XRP ise 3 dolardan 0.19 dolara kadar geriledi.

Kripto para analistlerinden Michael van de Poppe ise altkoinlerin 2020’nin ilk birkaç ayında yeniden harekete geçebileceklerini ve değer kazanabileceklerini düşünüyor. Piyasanın geçmiş yıllardaki performansını baz alan Crypto Michael, 2020’nin altkoinlere iyi gelebileceğini söylüyor.

Ethereum ve XRP gibi kripto paralar bu yılın ilk birkaç ayında gerçekten yükselişe geçecekler mi bilmiyoruz. Ancak bazı kripto para takipçileri, Michael van de Poppe gibi isimlerin iyimserliğine şüpheyle yaklaşıyorlar. Bu takipçilere göre kripto para piyasasında artık tekerrür etmiyor. Dolayısıyla altkoinlerin geçmiş yıllara iyi başlamış olmaları, bunun 2020’de de geçerli olacağı anlamına gelmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment