Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aman Dikkat: Bitconnect 2.0 Versiyonu İle Geri Dönüyor!

Kripto para piyasası son zamanlarda yeniden hareketlenmeye başladı ve piyasaya çok sayıda yeni yatırımcı katıldı. Bir zamanların en büyük vurgunlarından ve dolandırıcılık örneklerinden birisi olan Bitconnect, 18 Mayıs tarihinde sözde resmi Bitconnect 2.0 hesabından atılan bir tweet ile 1 Temmuz itibariyle piyasaya geri döneceğini açıkladı.


Bitconnect bununla kalmadı ve ‘sahte’ borsa listelenmesi konusunda da bir adım atarak dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance üzerinde listeleneceklerini açıkladı ki bu tamamen yalan gibi gözüküyor.

Binance resmi hesabından ise Bitconnect ile ilgili bir gönderi paylaşılarak ”piramit ve ponzi yapılarından uzak durun” uyarısı yapıldı.

Bitconnect’in sözde resmi sitesine girildiğinde ise Bitconnect 2.0’ın yakında döneceği, çeşitli Binance reklamları ve içerikleri, son olarak da bir kayıt butonu yer alıyor.  Bitconnect zamanında yatırımcıların elindeki tokenlerin adeta dakikalar içerisinde sıfıra düşmesine ev sahipliği yapan bir proje olarak biliniyor. Bitconnect ile ilgili bazı davalar sürüyor olsa da, Bitconnect 2.0’ın gerçekten de eski kuruculara mı bağlı olduğu yoksa sadece sahtekarlığın da sahtekarlığı mı olduğu bilinmiyor.

Yine de böyle bir projenin ismini kullanan ikinci bir projeye karşı da iki katlı dikkatli olmakta fayda var .

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment