Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amazon ile Ortaklık Duyurusu Bu Altcoin’de Hareketlilik Yaşattı: Sert Yükseliş!

Amazon Web Services (AWS) Web3 projelerinin gelişimine destek olmak için Cronos ile ortaklık kurduğunu açıklamasının ardından CRO fiyatında ani yükseliş yaşandı.

Amazon’un bulut bilişim yan kuruluşu Amazon Web Services tarafından 26 Nisan günü yapılan açıklamada, Web3 ve kripto para sektöründeki startuplara destek olmak için Cronos Labs ile ortaklık kurulduğu belirtildi.

Crypto.com’un yerel token’ı Cronos’un hızlandırıcı programı kapsamında sağlanan ortalık merkeziyetsiz finans (DeFi), GameFi, SocialFi sektörlerindeki yeni projelerin gelişimini hedefliyor. Program kapsamında seçilen startup projeleri, 12 haftalık bir hızlandırma programından geçerek tohum yatırım ve ek potansiyel yatırımlar alacaklar.

Bu iş birliği sayesinde startup’lar, AWS’nin bulut altyapısının ölçeklenebilirliği, güvenliği ve esnekliğinden yararlanarak gelişimlerine katkı sağlayabilecekler. Ayrıca, AWS tarafından sunulan çeşitli makine öğrenimi ve yapay zeka hizmetlerini blokzinciri altyapılarında kullanabilecekler.

AWS Activate aracılığıyla programa kaydolan girişimler, AWS bulut kredileri, çalışma saatleri ve mentorluk dahil olmak üzere Amazon Web Services bulut hizmetlerden tam anlamıyla yararlanabilecekler.

CoinGecko verilerine göre açıklanan haberle birlikte 0,0685 dolar seviyesinden %17 artışla 0,08 dolara kadar yükselen CRO, yazım esnasında 0,0728 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!