Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amazon Kullanıcıları Jeff Bezos’un Bitcoin Borsası Açmasını İstemiyor!

Investing.com tarafından dünyanın en büyük e-ticaret devlerinden birisi olan Amazon’un kullanıcılarına yönelik yapılan bir ankette, online alışveriş yapan kullanıcıların sadece %13’ünün e-ticaret devinden Bitcoin veya diğer kripto para birimleri ile alışveriş yapmak istediği ortaya çıktı. Neredeyse aynı oranda kullanıcı, Jeff Bezos’un şirketinden reçeteli ilaçlar ve tıbbi marihuana almak istiyor. İnsanların %73’ü ise Amazon markasına sahip bilgisayarları alma konusunda istekli ve bu oran zirveye yerleşmiş durumda.

Anket: Kullanıcıların %13’ü Amazon’dan Bitcoin Almak İstiyor

amazon bitcoin crypto

Yapılan anketin sonuçlarına bakarak, Amazon’un neredeyse her alanda kullanıcılara hizmet verdiği görülebilmekte ve kripto para birimleri alım satımı talebinin bu kadar düşük olması oldukça şaşırtıcı. Binance CEO’su Changpeng Zhao daha önce konu hakkında yaptığı açıklamada Amazon’un eninde sonunda bir (kripto) para birimi piyasaya sürmek zorunda olacağını ifade etmişti. CZ bunun yanı sıra kripto para birimleri ile yapılan ödemelerin geleneksel ödemelere göre daha hızlı, kolay ve ucuz olduğunu, daha az evrak işi gerektirdiğini ve bunun daha çeşitli bir demografi ile daha büyük bir coğrafyaya ulaştığını vurguladı.

 

Amazon’un kendi sitesinde kullanılmak için AmazonCoin tarzında bir kripto para çıkartacağı söylentileri yayılmaya başlasa da, henüz bu konuda doğrulama yapılmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment