Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amerikalı Avukat: ”Bitcoin Sadece Suçlu İnsanlar İçin Yararlı”

Amerikalı bir avukat ve altın yatırımcısı olan Jim Rickards, Bitcoin fikrine karşı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Ünlü avukat yakın zamanda kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Bitcoin’in sadece suçlu insanlar için iyi ve kullanışlı olduğunu ifade etti.

Rickards dünyanın çoğu tarafından kabul edilen ve likit olan bir dijital para biriminin zaten var olduğunu ve bunun Dolar olduğun belirtti.

”Zaten yaygın kabule sahip, likit bir dijital kripto para birimimiz var. Bunun adı dolar. Sizin istediğiniz şey bir dağıtık defter, başka bir kripto para birimi değil. Bitcoin her likidite, kullanım kolaylığı ve şeffaflık testinden sınıftan kaldı. Bu (Bitcoin) sadece suçlu insanlar için kullanışlı ve iyi.”


Rickards söz konusu açıklamasının yanı sıra Bitcoin’in en büyük özelliklerinden olan sınırlı sayıda üretilmesinin bir çözüm değil, ölümcül bir kusur olduğunu ve bunun Bitcoin’i deflasyonal yaptığını ifade etti. Deflasyon olan yerde de ödünç alma olmaz ki bu  Richard’a göre hiçbir tahvil piyasasının yani likiditenin olmamasına neden olur.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment