Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin 0.17, Hız ve Ücret Konusunda ”Bitcoin Cash’i Alt Edecek”

Bir analistin düşüncesine göre, Litecoin‘in önümüzdeki tarihlerde yapılacak olan istemci güncellemesi, piyasa hacmine göre yedinci en büyük kripto para biriminin, dördüncü sıradaki Bitcoin Cash‘ten ”daha hızlı” ve ”daha ucuz” olmasını sağlayacak. Söz konusu güncelleme sonrası Litecoin’in işlem ücretlerinin %90 ile %95  oranında düşeceği planlanmakta.

10 Kat Ücret Düşüşü LTC’yi Öne Çıkartacak

Litecoin’in önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Litecoin Core 0.17 güncellemesi, uzmanlara göre sunduğu end-user geliştirmeleri ile Litecoin’i ciddi anlamda öne çıkartacak. Bunların arasında en çok öne çıkan özellik ise 10 kat civarında olan ücret düşüşü olarak görülmekte.

 


Litecoin basın saatine göre ortalama olarak 0.05 dolar gibi ortalama bir ücret gerektirmekte ve güncellemeden sonra bunun 0.005 dolara kadar inmesi bekleniyor. Alternatif finansal varlıklar performans analisti ve LearnCrypto.io başkanı Nich Hellmann‘ın ifadelerine göre, Litecoin yeni güncelleme sayesinde BCH’den sadece daha hızlı ve daha ucuz olmakla kalmayacak, bunu yanı sıra BCH’nin yarı piyasa hacmine de ulaşıp daha az kavgalı bir topluluğa sahip olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment