Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Düşük Volatilite Kripto Para Piyasaları İçin Olumlu Bir İşaret

Kripto para piyasası genel olarak yatay olarak ilerlemeye devam ettikçe, ticari hacimler de azalıyor ve bir çok trader piyasalara olan ilgisi ile sabrını kaybetmeye başlıyor. Bu durum aslında kripto para piyasasının ilk günlerinden çok uzaklarda olduğumuzun bir göstergesi.

Bir çok kripto para üyesi piyasanın bu halinin korkutucu olduğunu düşünse de, bir analist aslında bunun iyiye işaret olduğunu vurguladı.

Bitcoin basın saatine göre 6.481 dolardan işlem görmekte ve adeta 6.500 dolar altında hapsedildi. Geçtiğimiz hafta ufak bir yükselme yaşayan BTC, tekrardan 6.500 dolar altına iniş yaptı.

Fundstrat Global Advisors’ın ünlü analisti Rob Sluymer, yakın zamanda yaptığı bir açıklamasında kripto para piyasalarının düşüşe geçen volatilitesinin ve azalan ticari hacminin, aslında umut vaat ettiğini vurguladı.

”Şu an büyük bir yukarı yönlü trend değişiminin gerçekleşeceğini söylemek için çok erken olsa da, her hafta kripto evreni içerisinde kademeli bir ”umut ışığına” vurgu yapmaya başladık.”

Bir çok önde gelen kripto para biriminin grafiklerinde düşük hacmin, azalan volatilitenin ve yükselişe yönelik uyuşmazlıkların gözüktüğünü söyleyen Sluymer, bunların hepsinin en sonunda bir boğa piyasasına yol açabileceğine değindi.

”Bir çok alt koinde ve daha büyük hacme sahip koinlerde volatilite ve hacim konusunda azalma görmeye devam ediyoruz ve pozitif uyuşmazlıklar da kendini göstermeye başladı. Umut vaat eden teknik gelişmeler gösterenlerin başında Ethereum ve Bitcoin geliyor.”

Sluymer daha önce yaptığı açıklamalarda da Bitcoin’in tekrar bir boğa piyasasına girebilmesi için 7.400 dolar seviyesini aşması gerektiğini ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment