Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amerikan Futbolu Ekiplerinden Tennessee Titans, NFL’de Bitcoin (BTC) Kabul Eden İlk Takım Oldu

Amerikan futbolu ekiplerinden Tennessee Titans, ödemeler için Bitcoin (BTC) kabul eden ilk National Football League (NFL) takımı oldu.

Bitcoin Magazine’in 7 Nisan tarihli haberine göre Tennessee Titans, yaptığı resmi açıklamada üçüncü taraf bir şirket olan BTC Inc aracılığıyla büyük miktarlardaki ödemelerde Bitcoin kabul edeceğini duyurdu. Titans, böylece ödemelerde Bitcoin kabul eden ilk NFL takımı oldu.

Titans, bu uygulama ile taraftarlarına Nissan Stadyumun’daki etkinliklerde localar, kombine biletler ve sponsorluk fırsatları için Bitcoin ile ödeme imkanı sunacak.

İlk aşamada sadece büyük miktarlardaki ödemelerde ve tekrarlanan satın alımlarda Bitcoin ödemelerini kabul edecek olan Titans, ilerleyen aşamalarda tek bilet, kulüp ürünleri ve maç içi yiyecek ve içecek satışlarında Bitcoin ödemelerine izin verme planlarının olduğunu belirtti.

Haberde ayrıca kripto sektörünün yakından tanıdığı Bitcoin Magazine ile dijital fon şirketi UTXO Management’ın Bitcoin ödemeleri için Titans’a danışmanlık yaparak tavsiyelerde bulunduğuna yer verildi.

Bitcoin ödemelerinde Titans ile iş birliği gerçekleştirecek olan BTC Inc CEO’su David Bailey konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

Bitcoin yolculuğuna başlayan ve hayranlarına yeni bir ödeme yöntemi sunan Tennessee Titans ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bitcoin benimsenmesine ve kripto para eğitimine katkıda bulunmak için profesyonel spor takımlarıyla çalışmaya devam ettiğimiz 2022 yılı bizim için özel bir yıl olacak.

ifadelerine yer verdi.

Tennesseee Titans, ABD’de Bitcoin ödemelerini kabul eden Amerikan Beyzbol Ligi takımı Oakland Athletics ve NBA ekiplerinden Dallas Mavericks ve Sacramento Kings gibi profesyonel spor takımlarının arasına katıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!