Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ampute Milli Takımının İsim Sponsoru Bitexen’den Millilere Destek

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip kripto para borsası Bitexen Türkiye Ampute Milli Takımını kamplarında ziyaret etti.

2017 ve 2021 senesi Avrupa Ampute Futbol Şampiyonalarının ikisinden de galip ayrılan Ampute Milli Takımımızın isim sponsoru Bitexen, 2022 Dünya Kupası’na hazırlanan millilerimizi yalnız bırakmadı.

Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ve üst düzey şirket yöneticileri, İstanbul’da gerçekleştirilecek 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası için hazırlıklarına devam eden Millileri ziyaret etti. 30 Eylül’de gerçekleşen Türkiye-Fransa açılış maçı öncesinde Millilerle bir araya gelen şirket yöneticileri futbolculara turnuvada başarı diledi. Ayrıca her bir futbolcuya Bitexen tarafından 500 BTXN hediye edildi.

Başkan Kemal Cenk Erdem konu ile ilgili şu ifadelerde bulundu:

Geçtiğimiz dönemde Avrupa Şampiyonasında üst üste iki kez şampiyonluk elde eden ayrıca bir kez de dünya ikincisi olan Ampute Milli Futbol Takımı’mız bu sefer Dünya Kupası şampiyonluğuna hazırlanıyor. Bu durum hepimizi gururlandırıyor. Onlarlar bir araya gelerek desteklerimizi ve iyi dileklerimizi paylaştık. Bitexen olarak toplumsal sorumluluk bilincimizle Türk sporuna olan katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Ayrıca BSC ağındaki popüler NFT platformlarından Babylons, Millileri tebrik ederek onlar adına tasarlanmış bir koleksiyonu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Şirketin açıklamalarına göre koleksiyondan elde edilecek kazancın tamamı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonuna bağışlanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!