Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: 4.000 Dolar Bitcoin İçin Kritik Bir Seviye – Bunun Altına Düşüş Sert Bir Gerileme Getirebilir

Lider kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz haftanın başından bu yana kendisini 4.000 dolar üzerinde tutmayı başarıyor ve birçok kişi için oldukça önemli psikolojik bir destek hattı olan 4.000 doların savunulması boğaların gündeme gelmesine neden oluyor.

Kripto para piyasası da genel olarak yeşillense de, Bitcoin bir türlü 4.200 dolardaki sıradaki direnç hattını aşmakta zorluk yaşıyor ve bu durum analistleri düşündürmekte. Twitter üzerinde tanınan kripto para ve Bitcoin analistlerinden birisi Bitcoin’in 4.000 dolarda tutunması gerektiğini ve düşüşün veya bunun üstüne çıkmanın ne gibi sonuçlar getirebileceğini ifade etti.

Bitcoin Direnirse 4.500 Dolara Gelebilir

Bitcoin basın saatine göre hala 4.000 dolar üzerinde direniyor ve 4.036 dolarlık bir birim fiyata sahip. Twitter üzerinde popüler olan kripto para analistlerinden DonAlt ise, Bitcoin’in mevcut fiyatının ya 4.500 dolara, ya da 3.500 dolara sarkma veya çıkma ihtimalinin bulunduğunu ifade etti.

.

Bitcoin

Başka bir kripto para analisti olan Think Markets U.K’nin analisti Naeem Aslam da 4.000 doların ”ölüm-kalım” durumunu belirleyeceğini ve ilk kaybedilen 6.000 dolar savaşına rağmen hala umut olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment