Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: 9700 Dolar Seviyesinden Aşağı Sarkış, Bizi 5 Ayın En Düşük Fiyatına Götürebilir

Kripto para sektörünün lider para birimi Bitcoin, son birkaç gündür düşüş yaşıyor. 10 bin dolar seviyesinin altında trade edilen Bitcoin ile ilgili olarak yatırımcılar da haliyle bir sonraki fiyat hareketinin ne olacağı konusunda büyük bir merak içinde.

Bu konuyla ilgili olarak bir analiz yapan Crypto Michael adlı kripto para analisti, Bitcoin için 9700 dolar seviyesinin çok kritik bir destek olduğunu ifade ederken, bu noktada aşağı düşüş yaşanması halinde, 5 ayın en düşük seviyesi olan 7500 dolar bandına gidebileceğimizi söyledi.

Analist, şu noktalara vurgu yaptı:

”9700 dolar üzerinde kaldığımız sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ancak bu seviyenin altına düşersek, bir sonraki büyük destek seviyesi 7500 dolar olur. Bence yatırımcılar da buraya bakacaktır. Bu seviyeden yaşanacak düşüşler, bizi son 5 ayın en düşük seviyesi olacak bu noktalara getirebilir.”

Şu anda alt koinlerde de ciddi bir düşüş var. Litecoin, Stellar ve Ethereum gibi kripto paralarda ciddi düşüşler göze çarparken, özellikle Ethereum’un yeniden 200 doların altına inmesi, yatırımcıların canını sıkan bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment