Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink (LINK) Bir Günde 1 Dolardan 2 Dolara Çıktı!

Not: Metin ilk paylaşıldığında başlıkta LINK fiyatının 1 dolardan 10 dolara yükseldiği belirtiliyordu. Bunun bir yazım hatası olduğunun fark edilmesiyle birlikte başlıkta hemen düzeltmeye gidilmiştir. Bu hatanın tekrarlanmayacağını belirterek tüm okurlardan özür diliyoruz.

Chainlink (LINK) fiyatı yeni yapılan açıklamalarla birlikte yükselişe geçti.

Coinmarketcap verilerine göre LINK fiyatı son yirmi dört saat içerisinde yüzde 10 oranında yükseldi ve fiyat 2 dolara kadar çıktı. LINK’in dün bu saatlerdeki fiyatının 1.8 dolar olduğunu belirtmekte fayda var.

Neden Yükseliyor?

Chainlink (LINK) bugün yapılan birkaç açıklamayla birlikte adeta rüzgarı arkasına almayı başardı.

Chainlink’in bugün öğlen saatlerinde yaptığı açıklamaya göre kullanıcılar artık Chainlink aracılığıyla akıllı kontratlarını Binance’in verilerine aktarabilecekler. Bu durumda Chainlink’in aslında Binance API’ına doğru açılan bir köprü işlevi göreceğini söyleyebiliriz.

Chainlink’in Binance ile ilgili yaptığı bu duyuru LINK yatırımcılarının yüzünü epey güldürdü. Genel olarak olumlu yorumlar alan bu duyuru, LINK fiyatını da olumlu yönde etkiledi.

LINK fiyatını harekete geçiren bir diğer şey ise Kraken’ın kısa süre önce yayınladığı duyuru oldu. Kraken, yarım saat önce sosyal medya üzerinden bir gönderi paylaşarak 25 Eylül itibarıyla LINK’i destekleyeceğini duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment